Tilbageblik på efterårssæsonen 2018

Tirsdag d. 25. september

indledtes efterårssæsonen med et lille musikalskhistorisk foredrag og koncert af og med
Mogens Wenzel Andreasen, som medbragte noget af sin store musikalske familie, bl.a. de begavede børnebørn, Valdemar Wenzel Most, klaver og Gustav Wenzel Most, tenor .

Onsdag d. 31. oktober kl 20

(Mindekoncerten for violinprofessor, Serguei Azizian, arrangeres i et samarbejde med Det kgl danske Musikkonservatorium, og bliver flyttes til foråret.)

To begavede unge mennesker i et duo samarbejde havde sammensat et pragtfuldt og sjældent hørt program:
Helena Zukule, russisk-lettisk mezzosopran med skøn mørkgylden stemme, har netop i sommer færdiggjort sin Master fra Det kgl Danske Musikkonservatorium, men har allerede vundet adskillige priser og også sunget flere operaroller på den lettiske NationalOpera.
Læs mere om Helena her

 

 

 

 

 

 

 

 

Tony Nguyen er dansk pianist og sidste års studerende på DKDM hos legendariske Jens Elvekjær.
Læs mere om Tony her
Sammen fremførte de et program af store Rachmaninov og Tjajkovskij sange samt klavermusik af Frantz Liszt.
Se deres flotte program her

Onsdag d. 21.november kl 20

kunne vi med stolthed og stor fornøjelse præsentere den spændende norske pianist, Pål Eide

Han begyndte at lytte til klassisk klavermusik, da han var 6 og drømte om engang selv at spille sådan. Da han var 8, fik han sin første undervisning og som bare 10 årig var han finalist i sin første klaverkonkurrence.

Han studerede under Tom Ernst og Jose Ribera på DKDM i København, fortsatte sin uddannelse hos klaverlegenden Tatjana Nikolajeva og hos Naum Starkmann på Tjakovskij Konservatoriet i Mosvkva og senere hos Jiri Hlinka i Oslo.

Pål Eide har taget det roligt, har udviklet sig, er modnet, mens han har spillet med div. orkestre, på musifestival’er, givet utallige solokoncerter og sidste år fik han et gedigent internationalt gennembrud med CD udgivelsen Grey Clouds med musik af Liszt, Debussy, Ravel og Stravinskij.

Det vigtigste for mig er at spille fra hjertet – at udtrykke ægte følelser på en enkel måde, som ikke forstyrrer musikkens naturlige flow og form, skriver han på sin hjemmeside – se mere på www.paleide.com.
Se programmet her