AFLYST – AFLYST – AFLYST – AFLYST – AFLYST – AFLYST – AFLYST – AFLYST – AFLYST – AFLYST !!

 

Endelig har det lykkedes os at få besøg af Dahlia String Trio med nogle af Danmarks fineste musikere, som spiller sammen med vores egne Aleksander Kølbel på violin og Pål Eide ved klaveret.

I får høre et af de mest gribende musikstykker i historien, Sjostakovitjs klaverkvintet som han skrev i begyndelsen af 2. verdenskrig. Den indeholder alt fra det smukkeste mest udtryksfulde til det ekstremt rytmisk intense musik der findes. Dvořáks Strygekvartet nr. 12, også kaldet ”den amerikanske” er en af de mest populære strygekvartetter i verden.

Dahlia String Trio består af Emma Steele er koncertmester og Sune Ranmo er solobratschist i Det Kongelige Kapel, og Dorothea Wolff er solocellist i Odense Symfoniorkester. De har en fælles passion for kammermusik, og har en serie af koncerter i hver sæson i Østerbro Kammermusikforening. Dahlia String Trio spiller gerne sammen med danske og internationale musikervenner for at opføre større værker.

Aleksander Kølbel har optrådt som solist bl.a. i Basel Konzerthaus og Zürich Tonhalle, og som passioneret kammermusiker har han optrådt ved adskillige internationale festivaler bl.a. i Gstaad, Desenzano, Dubrovnik og Venedig. Ud over at være bestyrelsesmedlem i Nordisk-Russisk Musikforening, er han også leder af to musikfestivaler.

Nordisk-Russisk Musikforenings formand, Pål Eide, fik et internationalt gennembrud med sin udgivelse Grey Clouds med musik af Liszt, Ravel, Debussy og Stravinskij, som modtog en række opsigtsvækkende anmeldelser i international presse. Siden har han været en travl solist og kammermusiker i flere lande. Han er lige vendt hjem fra Rusland, hvor han var solist i Griegs klaverkoncert. Hans seneste album Pictures, indspillet på Griegs klaver, udkom på Danacord i 2019 og har fået international opmærksomhed det seneste år.

Køb billet her: https://billetto.dk/e/den-russiske-sjael-billetter-565824?eventref=fb_oea&fbclid=IwAR3ctB3zY93i8CePjiMUSwB6FzxuloswMPTh6ulVC0OhGlTs4T6fXUwBb9I