Få en uforglemmelig aften i selskab med en af de mest talentfulde og succesfulde unge pianister i Danmark – Valdemar Wenzel Most!

Med en imponerende række priser og anerkendelser, herunder Carl Nielsen Prisen og Talentprisen 2023, er Valdemar uden tvivl en ny stjerne på den klassiske musikscene.

Valdemar er stadig kun 17 år gammel, men hans imponerende talent og fænomenale evner ved klaveret har allerede vundet ham priser og udmærkelser. Han vandt blandt andet talentprisen ved Berlingskes Klassiske Musikkonkurrence som 13-årig i 2019 og hovedkonkurrencens 2. pris ved Aarhus International Piano Competition.

Valdemar er barnebarn af den kendte musikhistoriker og forfatter, Mogens Wenzel Andreasen, der grundlagde foreningen og var formand i 25 år. Valdemar er stadig studerende på MGK/Sankt Annæ Gymnasium og elev af den anerkendte pianist Bela Zapolski på DKDM’s Juniorakademi.

Vi er stolte af at kunne præsentere Valdemar for jer.

Så skynd dig at få fingrene i billetterne, og oplev en fantastisk aften med Valdemar Wenzel Most i Metronomen på Frederiksberg mandag d. 17. april kl. 20.

Vi glæder os til at se dig!

Køb billet her:

https://billetto.dk/e/valdemar-wenzel-most-i-metronomen-billetter-822744