Kære medlemmer og interesserede,

Vi har den store glæde at invitere jer til en koncert med Pavlovskis Balalajkaorkester, som finder sted i Odd Fellow Palæets koncertsal i København, lørdag den 24. februar 2024 kl. 16.00. Denne særlige begivenhed vil ikke blot showcase orkestrets enestående talent, men også støtte en god sag, da alle entréindtægter doneres til Røde Kors “Ukrainehjælpen”.

Koncerten byder på en imponerende samling af solister, herunder den danske tenor Niels Jørgen Riis, den russiske baryton Valerij Lichatjev, og den ukrainske bandura-spiller Tetiana Hordiichuk, blandt mange andre. Orkestrets dirigent, Jesper Lund Jakobsen, vil lede det symfonisk opbyggede balalajkaorkester bestående af 25 danske musikere samt en udsøgt skare af solister.

Publikum kan forvente en aften fyldt med sange og melodier, der fortæller historier om helte, landskaber, og dybe følelser – alt sammen mens vi fejrer den gamle østslaviske musik og litteratur, der står som et symbol på kulturel samhørighed og modstand mod undertrykkelse.

På årsdagen for den ulykkelige invasion af Ukraine, vil koncerten også tjene som en påmindelse om vigtigheden af fred og retten til selvbestemmelse. Det er en fejring af håbet, troen, og den urokkelige menneskelige ånd, som musikken så kraftfuldt kan udtrykke.

Koncerten er støttet af Erda og Christian Schrøders Fond og arrangeret i samarbejde med Musica Polaris og Odd Fellow Logen i København.

Tid og Sted:

  • Dato: Lørdag, 24. februar 2024
  • Tid: Kl. 16.00
  • Sted: Odd Fellow Palæets koncertsal, Bredgade 28, 1260 København K
  • Billetter: 200 kr. / 100 kr. for unge under 25 år
  • Billetkøb: Klik her for at købe billetter eller betal via MobilePay 993233 eller kontant ved døren.
  • Yderligere information: Besøg balalajka.dk for mere om Pavlovskis Balalajkaorkester.

Gå ikke glip af en anden bemærkelsesværdig begivenhed: Oplev den internationale pianist Irina Hayrapetyan i Musikhuset i København, den 22. februar 2024 kl. 19:30, hvor hun vil fremføre værker af bl.a. Beethoven, Rachmaninov, Chopin og flere. For mere information og billetkøb, klik her.

Vi ser frem til at dele denne musikalske rejse med jer og støtte en god sag.