Hør den norske mezzosopran Astrid Nordstad sammen med pianisten Pål Eide

Koncert, fredag d. 6.5 kl. 20.00.

Arrangementet foregår som vanligt i Metronomen,
Godthåbsvej 33 på Frederiksberg.

Ved koncerten synger hun bl.a. Griegs smukke Haugtussa-sangem Mahlers “Lieder eines fahrenden Gesellen” og Carl Nielsen.

Denne koncert har været planlagt længe og endelig sker det – vi får besøg af en af Norges bedste unge operasangere, mezzosopranen Astrid Nordstad.

Astrid Nordstad er opvokset i Trondheim, hvor hun bl.a. har sunget i Nidaros Domkirkes pigekor. Senere kom hun på det norske musikakademi, og Astrid blev valgt til at deltage i det prestigefyldte operaprogram på Oslo National Academy of the Arts (ONAA). Derefter studerede hun på Operaakademiet i København, Danmark, under Susanna Eken, og ved Dronning Sonja Internationale Musikkonkurrence 2019 i Oslo nåede hun til semifinalen, hvor hun blev tildelt Ingrid Bjoner-legatet. som den bedste norske deltager det år.

I sæsonen 2021/22 får hun sin rolledebut som Carmen med Helgeland Sinfonietta og som Baba the Turk i The Rake’s Progress på Oslo Opera Festival. Hun vender tilbage til Norwegian National Opera som Maddalena i Rigoletto og vil synge Ravels Shéhérazade med Trondheim Symfoniorkester. Endvidere debuterer hun på Bergens Nationalopera i Tryllefløjten.

Pianisten Pål Eide, foreningens formand, studerede ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium med Tom Ernst, og i solistklassen med José Ribera, på Tchaikovskykonservatoriet i Moskva, med Tatjana Nicolayeva og Naum Starkmann, og senere med Jiri Hlinka i Oslo.

KLIK HER OG KØB DIN BILLET.

Medlemmer og unge under 25 år, kan benytte kampagnekoden NRM og få 50 kr. rabat.
Normalpris 100 kr.

Nordisk-russisk musikforening er støttet af:

Frederiksberg Fonden
Solistforeningen af 1921
Statens kunstfond
Kulturstyrelsen
Frederiksberg kommune
Augustinus Fonden
Kund Højgaards Fond
Den Bøhmske Fond